zo 25 apr

Voltage (NED)

Testevent #1

Informatie

  • Datum zo 25 apr 2021
  • Open 18:00
  • Aanvang 19:00
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten

De Pul is een van de vijf Brabantse podia, waar een proef wordt georganiseerd met concerten in combinatie met een sneltest. Veertig uur voorafgaand aan het concert dien je bij een testlocatie in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven jezelf te laten testen. Bij een negatieve coronatest ben je van harte welkom in De Pul, waar bij binnenkomst je testresultaat wordt gescand. Het gaat om zitevenementen, waarbij maximaal honderd bezoekers worden toegelaten.

De pilot is bedoeld om de infrastructuur rondom sneltesten bij concerten uit te proberen. Jij als bezoeker kunt hier de vruchten van plukken met drie mooie evenementen in De Pul rondom Koningsdag.

Voltage
Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen opvolger ‘Around The Bend’. Het materiaal was inmiddels aangevuld met Americana en country invloeden. Meerdere eigen clubtours, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s volgden. In 2019 deed de band de Tribute to Tom Petty tour.

​Alle tickethouders dienen voorafgaand aan de show een coronatest te doen. Deze kunnen zij inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Tickethouders hebben hierover meer informatie ontvangen via de mail. Niet ontvangen? Check je spam!