vr 15 dec

The 101's Final Show

Support: Black Bone + Harsh Realms + On Fire (final show)

Informatie

  • Datum vr 15 dec 2017
  • Open 19:00
  • Aanvang 19:45

Als jonge honden begonnen de jongens van The 101's met het maken van muziek. Ze waren hard én gingen hard. Touren door binnen- en buitenland, een album in Amerika en ontelbaar veel mooie herinneringen. Maar na 11 jaar muziek maken, is het genoeg. The 101's stoppen.

Maar niet voordat ze op een gepaste manier afscheid hebben genomen. De band doet Duitsland, België en Festyland nog aan om daarna écht afscheid te nemen in De Pul. In De Pul komen The 101's niet alleen. Ze nemen Black Bone en Harsh Realms mee, om er knallend tussenuit te gaan.

On Fire
Opener van de avond is iets bijzonders, want het Brabantse On Fire speelt hun laatste show. De melodieuze hardcoreband kent zijn oorsprong eind jaren '90. In hun carriere hebben ze heel Nederland rondgetourd, diverse buitenlandse tours op hun naam, en enkele goedverkochte platen uitgebracht. Het was echter alweer een paar jaar stil rondom de heren... Ze kiezen gelukkig niet voor de nachtkaars en zullen nog één keer gaan vlammen! 

Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar via Ticketmaster voor slechts 5 euro (inclusief servicekosten). Daarnaast zal er speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een bus van Gemert, via Boekel en Volkel naar De Pul gaan (en natuurlijk ook weer terug). Kaartjes inclusief busvervoer kunnen worden aangevraagd via tickets@livepul.com en kosten slechts 8 euro.