za 30 mrt

The Eskies (IRL)

Met Drunken Dolly (NL)

Informatie

  • Datum za 30 mrt 2019
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls

Met hun unieke geluid, een mengsel van folk en gypsy, veroverde The Eskies zowel binnen- als buitenland. Het debuutalbum After The Sherry Went Round gooide hoge ogen in de schrijvende pers en werd bestempeld als een meesterwerk door de Britse krant The Independent. The Eskies maakte reeds furore op het podium van Glastonbury, een van de meest belangrijke festivals van de wereld en komen deze Ieren ons in vervoering brengen zoals alleen Ieren dat kunnen. Haak in en zing mee over de woeste baren, verloren liefdes, hartverscheurende heimwee, hartstochtelijk verlangen of desnoods over je gruwelijke zin in Guinness. Het maakt niet uit wat, zolang je het maar uit volle borst en vol vuur doet!

Drunken Dolly
Drunken Dolly en alcohol, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zouden hun eigen tenen nog amputeren om dichter bij de bar te kunnen staan.
Op hun nieuwe EP, welke 16 maart 2019 uitkomt, wordt hun liefde voor feesten en alcohol nogmaals goed bezongen en zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan waardoor je je schoenzolen onder je schoenen vandaan danst.

Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun UK-tour ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is.
Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang, staan ze bekend om samen met hun vrienden van het  ‘Drunken Dolly Drinking Team’ te zorgen dat menig tapinstallatie leeg wordt gedronken en een groot feest gegarandeerd is.

Bijna vanzelfsprekend dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 en 2018 de AFAS Live op zijn kop hebben gezet met hun support bij de Dropkick Murphys en Flogging Molly.
Hun vrienden van Ferocious dog hebben deze gangmakers voor hun eigen festival, Dogfest, naar Engeland gehaald en ondertussen hebben The Rumjacks en The Real Mckenzies ook te maken gekregen met het feestgeweld van deze jongens.

Deze show maakt onderdeel uit van onze 1+1 actie, waarbij je met jouw ticket naar twee shows in De Pul kunt gaan. Klik hier voor meer informatie en alle deelnemende concerten