za 02 dec

The Gwoof

& Potential Criminal

Informatie

  • Datum za 02 dec 2017
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

"Wegens een reorganisatie binnen de band zal The Gwoof helaas gedurende de maand december de shows moeten cancellen. Excuses aan iedereen die zich verheugde op de show! Maar niet getreurd, The Gwoof zal binnenkort weer terug zijn met een nieuwe bezetting. Meer volgt later! Stay tuned & stay gwoofy!"​

HET OPTREDEN IN DE PUL GAAT DUS NIET DOOR. KAARTHOUDERS ZIJN PER MAIL OP DE HOOGTE GEBRACHT EN KRIJGEN HET AANKOOPBEDRAG TERUG


The Gwoof maakt rappende rock met de voormalige frontman van de legendarische Urban Dance Squad; een voorbeeld voor internationale groepen zoals de Red Hot Chili Peppers en Rage Against the Machine. 

Drummer Boudewijn Bauw en toetsenist Sander Bos werken al sinds 2012 samen aan nieuwe nummers, die ze zelf ook wel 'Gwoofs' noemden. Geen wonder dat ze een strak tandem zijn. Maar toen ze als The Gwoof in de studio hun veertien favoriete tracks hadden opgenomen misten ze toch iets. Hun zoektocht naar het ontbrekende element leidde hen naar Patrick ‘Rudeboy’ Tilon, de frontman/vocalist van de legendarische Urban Dance Squad. The Urban Dance Squad is internationaal gezien de eerste band die een perfecte mix van rock en rap wist te smeden. Urban Dance Squad was een voorbeeld voor  veel internationale groepen zoals Red Hot Chili Peppers en Rage Against the Machine.
 
In The Gwoof kan Rudeboy zijn nog steeds tomeloze energie en ratelende vocalen kwijt, ondersteund door de hoekige grooves, vette bassen en imponerende orgel-lijnen van Bauw en Bos. Rock, funk, hiphop en punk, het komt allemaal langs in dit explosieve trio. En zeker live knalt de energie je tegemoet. The Gwoof rockt, dampt en zweet en laat een nieuw en origineel geluid horen.

SUPPORT: POTENTIAL CRIMINAL 
Potential Criminal komt uit Arnhem en werkt sinds 2011 aan de weg met hun prikkelende hiphop. Het grooft alle kanten op, meestal in het Engels, maar soms ook een beetje Nederlands ertussendoor. Dikke punchlines, gevangen in verhalen van meningen en ervaringen.