zo 29 mrt

The Indien (Geannuleerd)

Deze show wordt dit seizoen niet ingehaald

Informatie

  • Datum zo 29 mrt 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs 8,50
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €10

Alle evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden op last van de overheid afgelast. Helaas is het niet gelukt om voor deze show een vervangende datum te vinden. Alle tickethouders zijn op de hoogte gebracht en krijgen de gemaakte kosten teruggestort op hun rekening. 

Voor eventuele vragen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________

Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 én een vocalist met een prachtige, hunkerende stem die elke luisteraars ziel raakt: The Indien is tijdloos. The Indien werd opgericht in Rotterdam door Rianne en gitarist Casper Talsma. Het duo is de kern achter het collectief. Co-producer / studio drummer Maarten Hemmen en bassist Janneke Nijhuijs behoren ook tot het collectief. De eerste twee EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’ bezorgde de band een groeiende status in Nederland, maar ook daarbuiten gaat het steeds harder. 

De band kwam veel op de radio en speelde op grote festivals als Lowlands. Die Nederlandse successen zorgden dat het Britse label Disturbing London The Indien een platencontract aanbood. Tussendoor hebben ze de tijd gevonden om zichzelf voor te stellen aan het Britse publiek. Zo hebben ze opgetreden tijdens NME’s Cinejam (gecureerd door Bastille’s Dan Smith), Sofar Sounds en hebben zij samen met Tinie Tempah en A2 het podium gedeeld. The Indien is perfect gepositoneerd om wereldwijd door te breken.

De producties van de band zijn rijk aan live-instrumentatie en creatieve invloeden. Dit zorgt ervoor dat de band perfect in allerlei hedendaagse playlists past.