za 01 aug

The Originals (NED)

De Anderhalve Meter-Songference

Informatie

  • Datum za 01 aug 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30

The Originals spelen alles, maar dan ook echt alles. Op verzoek! Noem een artiest, een genre - of vraag direct je lievelingsliedje aan - en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart.

Na de succesvolle theatershow "De Eindejaars Songference” (en een daverend optreden op Koningsdag Uden in het Bevrijdingspark ;) ) komen The Originals deze zomer terug met een hele nieuwe show, aangepast aan de huidige tijd; De Anderhalve Meter-Songference. In deze show nemen ze aan de hand van verzoekjes het eerste halfjaar van 2020 door. En dan vooral met de vraag aan het publiek; wat als er geen Corona Crisis was geweest. Had Max verstappen de Grand Prix van Zandvoort gewonnen? Hadden we weer hoge ogen gegooid op het songfestival? En wat had het Nederlands elftal gedaan tijdens het EK voetbal? Maar ook persoonlijke verhalen en bijpassende verzoekjes komen aan de orde; hoe heeft Corona jouw plannen voor 2020 in de war gegooid?

We mogen weer! We presenteren deze zomer in de maanden juli en augustus concerten in aangepaste vorm. Slechts 100 man per show in een intieme seated opstelling, volgens de geldende RIVM normen. Voorafgaand aan het concert ontvangen de bezoekers een overzichtelijk protocol hoe we bij De Pul een veilig concert bezoek mogelijk maken! Vragen kunnen ten alle tijden gesteld worden via: info@livepul.com 

Het is standaard enkel mogelijk om tickets in tweevoud te kopen. Wij hebben slechts zeer beperkt solotickets beschikbaar, voor mensen die graag alleen geplaceerd willen worden. Wil jij graag alleen zitten? Gebruik dan de couponcode SOLOPUL om een soloticket te ontgrendelen en te bestellen (OP=OP). Je voert deze code in (bij het vakje 'Heb je een kortingscode?', nadat je hebt gedrukt op 'ticket bestellen' bovenaan deze pagina.