vr 19 jul

The Vintage Caravan + Black Mirrors + Boskat

Kolkende beukavond

Informatie

  • Datum vr 19 jul 2019
  • Open 20:00
  • Aanvang 20:35
  • Ticketprijs 15,82
    incl. 1.82 servicekosten
  • Avondkassa 17,50

Liefhebbers van het hardere gitaarwerk kunnen op 19 juli hun hart ophalen in de Pul! The Vintage Caravan, Black Mirrors en Boskat zullen de avond vullen met een mix van catchy riffs & beukende baslijnen en daarbij de genre’s garagerock, blues, psychedelica en stonerrock vermengen tot 1 kolkende beukavond!
 
The Vintage Caravan (IS)
Reset your mind! Bij het IJslandse classicrocktrio The Vintage Caravan waan je je meteen in de jaren zestig en zeventig. Groovy melodieën en catchy riffs. Het psychedelische gitaargeweld, met invloeden van Cream, Black Sabbath en Deep Purple, dendert door Europese festivalweides en concertzalen Onder andere Roskilde, Wacken Open Air, Hellfest, Resurrection Fest, Summer Breeze, Graspop en de Zwarte Cross hebben ze aan flarden gespeeld. Nu komen deze jolly campers naar De Pul om daar te raggen door tot het bloed uit je oren druipt!

Black Mirrors (BE)
Het Belgische Black Mirrors is het antwoord op zowat elke rockband. Liefhebbers van Royal Blood, Blues Pills & Queens of The Stone Age, houd je hart maar vast want de Belgische vierkoppige band geeft een goed voorbeeld van al het geweldige dat er kan gebeuren als je je ziel verkoopt aan snotterige garagerock, blues, psychedelica en stonerrock! De prachtig ontketende Marcella Di Troia zingt, schreeuwt, kreunt en fluistert en de band levert de hypnotiserende beats en donderende riffs om je even helemaal naar hogere sferen te brengen!
 
BOSKAT
Boskat speelt luide, alternatieve rock 'n' roll. Fabian (drums en zang) en Vincent (zang en gitaar) hacken je trommelvliezen en gemoedstoestand in met scherpe gitaarriffs, moordende liedjes en buitengewone dynamiek. Ze zijn maar met zijn tweeën, maar hun sound komt binnen als een mokerslag!

Wil jij naast deze show later deze zomer ook nog naar Spidergawd en TankZilla? Koop dan hier een aantrekkelijke combi-deal voor beide shows.