vr 01 okt

Tim Vantol

Ongeëvenaarde verhalenverteller

Informatie

  • Datum vr 01 okt 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs €15
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €15

Tim Vantol klikt Nederlands en dat is het ook. Toch woont de muzikant al een poos in Duitsland. De van oorsprong Hoofddorpse muzikant verruilde niet alleen Nederland voor Duitsland maar tevens de hardcore en punkrock scene voor de meer akoestischere kant van muziek. 'Punkrock troubadour, die een omslag van hardcore naar akoestische folk punk heeft gemaakt', omschreef Patronaat treffend. 

Een albumtitel kan niet passender lijken bij de huidige situatie: ‘Better Days’. Is dat niet precies waar we nu allemaal naar hunkeren? Op tien gloednieuwe nummers levert Tim Vantol een levensbevestigende soundtrack met zijn mix van folk, rock en soms country, die je helpen te verlangen naar die ‘Better Days’.

Support: Sauro Locchi
Na jarenlang in bands gespeeld te hebben besloot Sauro op zijn eigen instincten te vertrouwen en een aantal ‘acoustic guitar driven 90’s power pop’ songs te schrijven.

Songs over de keren dat hij aan de bar zat te piekeren over zijn leven. Songs over verandering en afkicken van z’n oude leven. Weg van negativiteit en positiviteit laten bloeien. Out with the old, in with the new.

Zien we je in De Pul? Voor deze show dienen tickethouders naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs te hebben.  Tim Vantol treedt in De Pul met band op. 

Meer weten over het coronatoegangsbewijs?
Meer info over het Coronatoegangsbewijs