za 16 okt

Tino Martin (NED)

In Markant Uden

Informatie

  • Datum za 16 okt 2021
  • Aanvang 20:15


Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. En vanaf die dag gaat alles in sneltreinvaart. Op 16-jarige leeftijd wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en in 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. In de daaropvolgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling.

In 2013 is de tijd rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie resulteert onder andere in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. En de sneltrein van succes raast verder.
Zij eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die geliefd is bij jong en oud. In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en nu komt hij naar Uden!

Geniet van een heerlijke avond uit met Tino Martin en band, met een sfeervol voorprogramma en ook na het optreden van Tino Martin feesten we nog even door met een gezellig naprogramma.

Complete avond uit
Wil je jouw avond uit compleet maken? Reserveer dan een ticket inclusief dinerbuffet en welkomstdrankje via de website van Markant Uden. 

De show van Tino Martin is een samenwerking tussen Markant Uden en De Pul. 

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs