vr 09 nov

Tony Clifton + Mexican Surf (NED)

GECANCELD

Informatie

  • Datum vr 09 nov 2018
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:30
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs 8,50
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €10

DEZE SHOW IS GECANCELD

Deze twee Brabantse rauwdauwers klimmen vrijdag 9 november op het podium van De Pul voor een moddervette avond. Mexican Surf en Toony Clifton hebben zin om er een mooi feestje van te maken. De Pul is een podium voor talent en het is extra leuk om regionaal talent een podium te kunnen bieden voor hun toffe muziek. 

Mexican Surf
Mexican Surf is een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met The Wytches (UK), Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn! 

Tony Clifton
De band vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en toen er maar plaats voor 5 was in de bus terwijl ze met 6 man op tour wilden hebben ze de bus omgebouwd, compromis zijn voor mensen die te snel opgeven! Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het garage gerommel. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!