vr 09 nov

Tony Clifton + Mexican Surf (NED)

Twee Brabantse rauwdauwers

Tickets bestellen

Informatie

  • Datum vr 09 nov 2018
  • Aanvang 21:30
  • Open 20:30
  • Locatie Kleine zaal
  • Tickets bestellen

Twee Brabantse rauwdauwers klimmen vrijdag 9 november op het podium van De Pul Uden voor een moddervette avond. Mexican Surf en Tony Clifton zijn er klaar voor! 

Mexican Surf
Mexican Surf is een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met The Wytches (UK), Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn! 

Tony Clifton
De band vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en toen er maar plaats voor 5 was in de bus terwijl ze met 6 man op tour wilden hebben ze de bus omgebouwd, compromis zijn voor mensen die te snel opgeven! Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het garage gerommel. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!