zo 04 mrt

Tricklebolt (NL)

Opening nieuwe zaal!

Informatie

  • Datum zo 04 mrt 2018
  • Open 15:00
  • Aanvang 16:00
  • Locatie Impuls

Tricklebolt trapt het nieuwe jaar 2018 af met zijn eigen (oer)knal. Als Burgerbeurs band van 2015 beleefde Tricklebolt z’n ochtendgloren met een 2e EP: “DAWN”. Nu gaan ze voor het volle daglicht: Op 6 januari 2018 blaast de band het langverwachte debuutalbum “Tricklebolt”, gemixt en geproduceerd door Guido Aalbers, de lucht in.

De Sallandse rockformatie speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker. In de wijde regio maakten ze vele meters op menig festival zoals o.a. Stöppelhaene, Fields of Joy, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dicky Woodstock, PedroPicoPop, Enschede Rocks! en Hoogtevrees. Maar ook Eurosonic staat inmiddels al op hun CV, evenals supportshows overal in den lande voor o.a. Di-Rect, DeWolff, Uriah Heep, Black Star Riders en Golden Earring.
"Op het podium ontpoppen deze rustige jongens zich tot een 5-koppig monster dat z’n muzikale ziel en zaligheid uitbraakt in een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen rocksongs, geïnspireerd door de 70’s, voert de jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath.........of ontdek wat je bent misgelopen, wanneer jouw geboortedatum -net als die van henzelf- toen nog ver weg in de toekomst lag."

Als opener nemen ze Marius Tilly mee vanuit het Duitse, 'Bochum', een boeiende mix van Blues, Punk, Soul en Psychedelische rock, Marius Tilly released zijn Nieuwe CD 'Words from the Wilderness' op 26 januari 2018.

DIT OPTREDEN IS DE OPENING VAN ONZE NIEUWE ZAAL EN DAAROM GRATIS TE BEZOEKEN!