za 02 mei

Vannstein (NED)

Rammstein Tribute

Informatie

  • Datum za 02 mei 2020
  • Aanvang 20:30
  • Voorverkoop €16,50
    incl. € 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €18

Alle evenementen in Nederland worden op last van de overheid afgelast tot 1 juni 2020. Dit betekent dat voor dit evenement wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra wij voor deze show meer informatie hebben, delen wij dit met de tickethouders. 

Voor tussentijdse vragen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


‚Äč_______________________________________________________________

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band, die qua sound en looks dicht in de buurt van de originele Duitse rockband komt. Een Rammstein is niet compleet zonder een flink portie spectaculaire verrassingen en ook daarin schiet Vannstein zeker niet te kort. Vannstein draait op alle facetten de spijker op zijn kop. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. In verband met de brandveiligheid in onze compacte zaal, laat de band haar vuurkanonnen thuis. Maar verwacht in De Pul genoeg spectaculaire effecten! 

De band heeft de afgelopen jaren met succes hun spectaculaire show op verschillende Nederlandse podia opgevoerd, van Paaspop tot Nirwana Tuinfeest en Tributeland. Maar ook het buitenland (Skullfest België, FoFestiv Zwitserland) weet de band inmiddels te vinden. Genoeg redenen om Rammstein te ervaren zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft. Kom langs, geniet en oordel zelf!