za 10 apr

We Are Hunters & PEER (NED)

Aanstormende Nederlandse bands

Informatie

  • Datum za 10 apr 2021
  • Aanvang 20:15
  • Open 19:30
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €12,50

Twee vette Nederlandse bands staan vrijdag 25 september op het podium van De Pul. PEER timmert sinds 2014 aan de weg met energieke aanstekelijke Britpop/indierock. Zij worden deze avond vergezeld door We Are Hunters. We Are Hunters maken een scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de 00’s en een gezond vleugje pop.

PEER
Sinds 2014 broeit er iets in het anders zo rustige Middelburg, de thuisbasis van PEER. Dit viertal brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop. Jonge honden maar al lang geen groentjes meer. Al kort na de oprichting sleept de band meerdere prijzen in de wacht en staan er onder meer shows op Concert At Sea op het programma. De release van debuut-EP Mad For It! (2017), brengt de band langs de nationale TV en radio (onder meer DWDD, NPO Radio 2, NPO 3FM).

De single I Don’t Wanna wordt zelfs uitverkoren voor de wereldwijde Mercedes AMG campagne met autocoureur Lewis Hamilton in de hoofdrol.

We Are Hunters
Het uit Nijmegen afkomstige jagerscollectief We Are Hunters heeft de afgelopen jaren al menig podium afgebroken met hun scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de 00’s en een gezond vleugje pop. Met de winst van de Roos van Nijmegen, een bomvolle Grenswerk kerk tijdens de Zomerparkfeesten en een uitverkochte release in Luxor live op zak is het vijftal klaar voor het volgende jachtseizoen. Maar maak je geen zorgen - No animals were harmed during the making of Rock ’n’ Roll