za 29 dec

Wrong Jovi (UK)

Bon Jovi Tribute

Informatie

  • Datum za 29 dec 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs 18,08
    incl. 2.08 servicekosten
  • Avondkassa €21

Wrong Jovi is de grootste Bon Jovi tribute band van het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Zelfs Richie Sambora heeft de band persoonlijk bedankt voor hun harde werk en onvergetelijke shows. Op zaterdag 29 december staat de band onder leiding van Ally Ward op het podium van De Pul. Ward kun je kennen van zijn optredens bij X Factor, The Singer Takes it All en Britains Got Talent. Al enige jaren timmert deze Britse act aan de weg en met succes. Tribute band expert Justin Lee-Collins van Channel 4 vindt deze Britse Bon Jovi Tribute Band de beste in zijn soort. Met de grote aandacht voor details, wordt de band geroemd in het BBC-programma 'Even Better Than The Real Thing'. Naast de BBC is de band een graag geziene gast op festivals en clubshows, waar ze je het gevoel geven alsof je in een stadion staat. 

Op zaterdag 29 december geniet je in De Pul van de heerlijke rifs van Richie Samboras en de bekende teksten, zoals je ze gewend bent van Jon Bon Jovi, uitgevoerd door Wrong Jovi. De band heeft al meer dan 100 shows gedaan, 'all around the world'. Zo waren ze headliner op festivals in Abu Dhabi, de UK en Bahrain. 

Naast showman Ally Ward, staat Mark Harding op het podium om de rol van Richie Sambora te vervullen, niet alleen met vette gitaarrifs, maar ook met 'smooth vocal lines'. Ben jij klaar voor One Wild Night vol met Bon Jovi hits? Bestel dan snel je kaarten! 

TICKETS KOMEN LATER DEZE WEEK IN DE VERKOOP