Met CoronaCheck naar De Pul

Corona in Nederland

Het is op dit moment nodig om naast je reguliere ticket ook een coronatoegangsbewijs te tonen bij je bezoek aan De Pul. Dit bewijs kan worden geprint of worden getoond op je mobiele telefoon via de CoronaCheck-app. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs kunt krijgen (digitaal of geprint) vind je op de website CoronaCheck.nl. Een coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt door iedereen die in de 24 uur voorafgaand aan het evenement is getest op corona bij Testen voor Toegang. Iedereen die is gevaccineerd of onlangs is hersteld van corona kan ook een coronatoegangsbewijs aanmaken door in te loggen met hun DigiD. Voor deze groep is het niet per se nodig om ook nog een test te doen voorafgaand aan het evenement. Vergeet in geen van de gevallen om ook een (geldig) identiteitsbewijs mee te nemen. Een rijbewijs is voldoende. Meer weten over de coronatoegangsbewijzen? Klik dan op de knop hieronder:

Ga naar CoronaCheck.nl

De Pul volgt te allen tijden alle ontwikkelingen van Rijksoverheid en doet er alles aan om jouw bezoek zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Op dit moment zijn gevaccineerden niet langer verplicht om zich voorafgaand aan een evenement te laten testen. Vanaf 25 september laten wij in De Pul de anderhalve meter maatregel los en kun je weer staand, schouder aan schouder, samen genieten van livemuziek en evenementen. 

Update: vrijdag 8 oktober, 14.00 uur

VERPLAATSTE SHOWS
Carl Palmer ELP's Legacy (1 okt): vrijdag 13 mei 2022
Stones Sessions (3 okt): zondag 7 november 2021
Ten Years After Woodstock Show & Beyond (7 okt): zaterdag 8 oktober 2022
Y&T (16 okt): zaterdag 15 oktober 2022
Mama Genesis (28 nov): geannuleerd. De organistor betaalt alle tickethouders terug

Mocht je vragen hebben rondom onze programmering of afwegingen, stuur dan gerust een mail naar info@livepul.com. Wij helpen je graag aan antwoorden.