Zomerprogramma De Pul Uden

Wat betekent het Coronavirus voor jouw bezoek aan De Pul?

Iedereen in Nederland werkt hard om het Coronavirus de baas te worden. Het kabinet heeft verschillende maatregelen genomen, die van grote invloed zijn op de programmering en concerten van De Pul.

Update: zaterdag 19 september, 17.00 uur


De Pul is ingericht net stoelen (veelal tweezitters), die op 1,5 meter uit elkaar geplaatst staan. Naast de stoel is de mogelijkheid om je drankje of een bucket met drankjes neer te zetten op een bijzettafel. Door het hele gebouw zijn voorzorgsmaatregelen genomen om het bezoek zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn er looplijnen uitgezet, waardoor bezoekers ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Daarnaast zijn onze barren uitgerust met plexiglas en kunnen bezoekers bij de ingang de handen desinfecteren. Bezoekers vragen wij vooraf (bij het bestellen van de tickets) naar de gezondheid van hun gezin en zichzelf. In de richtlijnen van onze brancheorganisatie vind je alle informatie over jouw bezoek aan De Pul.

Onderaan deze pagina vind je een foto, die een beeld geeft van een concertavond in De Pul. 

De Pul
Voor alle evenementen in De Pul, die moeten worden verplaatst door het Coronavirus, wordt gezocht naar passende oplossingen. Hierbij wordt geprobeerd om voor ieder evenement een vervangende datum te organiseren. Tickethouders worden hierover per mail op de hoogte gehouden. 

Voor algemene vragen rondom het Coronavirus bij Stichting Compass kun je contact opnemen met info@livepul.com