Een weekend lang fantastische muziek

Fijnproeversweekend

Drie avonden, zes acts, speciaal voor de échte muzikale fijnproevers. De Pul wil haar bezoekers met het Fijnproeversweekend trakteren op fantastische muziek: een weekend lang. Met acts uit binnen- en buitenland willen we de liefhebbers van muziek trakteren op iets bijzonders. Een soort festival, maar dan anders. 

Vrijdag 18 mei: Brother Dege (VS)
De Amerikaanse Brother Dege maakt Americana, onvervalst en recht voor z'n raap. Samen met Tigre Blanco en Miss Kittykat (duistere gypsy soul) trappen zij het fijnproeversweekend af op vrijdagavond. 

Zaterdag 19 mei: Sheewawah
Sheewawah is de nieuwe band van Jeroen Kant. Hij staat op zaterdagavond samen met Ruud van den Boogaard op het podium met Nederlandstalige Bluesrock. 

Zondag 20 mei The Mourning Glories
The Mourning Glories maken driestemmige rootsmuziek. Samen met Gitta de Ridder, belooft het een folkfeestje te worden, waarmee het fijnproeversweekend wordt afgesloten. 

Tickets voor het hele weekend (3 concerten) kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster (klik hier). Ook kan voor iedere avond los een kaartje worden gekocht voor slechts 10.17 euro per dag, klik op de titels hierboven om naar de pagina van de dag te gaan en je ticket te bestellen.