Info

ALGEMENE INFORMATIE

Poppodium De Pul is het oudste poppodium van Brabant. De Pul biedt in Uden sinds 1968 een plek waar muziek én films tot leven komen. Onder andere Doe Maar, Ronnie Flex, De Dijk, Bløf, MEAU en andere Nederlandse muzikanten stonden in de lente én in de bloei van hun carrière op het podium in De Pul.

Klik hier voor onze bezoekersvoorwaarden. Deze zijn opgesteld in samenspraak met onze brancheverengiging VNPF https://vnpf.nl/onderwerpen/bezoekersvoorwaarden/

View info in english

Op deze pagina vind je alle informatie, die jij als bezoeker nodig hebt voor je naar ons toekomt. Wil jij meer informatie over bijvoorbeeld onze zalen, technische info of hoe wij werk maken van duurzaamheid? Klik dan op een van onderstaande knoppen

Plattegrond van De Pul
Wij maken werk van duurzaamheid!
Over De Pul
Vacatures

Geluk is onze missie
De Pul maakt onderdeel uit van Stichting Compass. Naast het bestieren van het mooiste poppodium van Nederland, verzorgen wij ook al het jongerenwerk in de gemeente Maashorst. Het creëeren en bijdragen aan geluk is ónze missie. Een bezoek aan De Pul moet voor al onze bezoekers, alle artiesten én alle vrijwilligers voor en achter de schermen een ervaring zijn, die ze een stukje gelukkiger laat voelen.

Toegankelijkheid & vervoer
De Pul heeft twee zalen, die allebei volledig gelijkvloers toegankelijk zijn. Voor rolstoelgebruikers zijn wij goed toegankelijk, maar in verband met de inrichting van onze zaal, vragen wij bezoekers in een rolstoel toch om zichzelf altijd vooraf kenbaar te maken, zodat wij met onze inrichting rekening kunnen houden met jouw bezoek. Aanmelden hiervoor kan via info@livepul.com.

Voor bezoekers, die door medische redenen niet de volledige show kunnen staan, kunnen wij vooraf krukken klaarzetten, die kunnen worden gereserveerd. Ook hiervoor kun je terecht op info@livepul.com

Parkeren rondom De Pul is gratis. Over het algemeen zijn er voldoende parkeerplekken te vinden in de Kapelstraat en op het Piusplein, op één minuut lopen van onze zaal. Kom je uit Uden? Dan raden we je altijd aan om met de fiets te komen.

Ticketinfo
De Pul werkt samen met ticketbedrijf Eventix uit Eindhoven. Heb jij voor een gekochte show geen ticket in jouw mailbox ontvangen? Mail dan naar info@livepul.com of gebruik de functie van Eventix om aan de hand van je bankafschrijving je ticket opnieuw opgestuurd te krijgen. Niet alle evenementen in De Pul worden door onszelf georganiseerd. Bij externe organisatoren kan er worden gekozen voor een andere ticketpartij. In het geval van een externe organisatie, beheert De Pul niet de tickets.

Ik ben mijn ticket kwijt!
Huisregels
FAQ