Info

Algemene informatie

Poppodium De Pul is het oudste poppodium van Brabant. De Pul biedt in Uden sinds 1968 een plek waar muziek én films tot leven komen. Onder andere Doe Maar, Ronnie Flex, De Dijk, Bløf, MEAU en andere Nederlandse muzikanten stonden in de lente én in de bloei van hun carrière op het podium in De Pul.

Klik hier voor onze bezoekersvoorwaarden. Deze zijn opgesteld in samenspraak met onze brancheverengiging VNPF https://vnpf.nl/onderwerpen/bezoekersvoorwaarden/

View info in english

Op deze pagina vind je alle informatie die je als bezoeker nodig hebt voor je bezoek aan De Pul. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld onze zalen, technische info of hoe wij werk maken van duurzaamheid? Klik dan op een van onderstaande knoppen

Plattegrond van De Pul
Wij maken werk van duurzaamheid!
Over De Pul
Vacatures

Geluk is onze missie
De Pul maakt onderdeel uit van Stichting Compass. Naast het bestieren van het mooiste poppodium van Nederland, verzorgen wij ook al het jongerenwerk in de gemeente Maashorst. Het creëeren en bijdragen aan geluk is ónze missie. Een bezoek aan De Pul moet voor al onze bezoekers, alle artiesten én alle vrijwilligers voor en achter de schermen een ervaring zijn, die ze een stukje gelukkiger laat voelen.

Toegankelijkheid
De Pul is volledig gelijkvloers en dus goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Sinds 1 juni 2023 verkoopt De Pul voor alle shows kruk- en rolstoeltickets voor bezoekers die wegens medische redenen niet het hele concert kunnen staan. Heb je voor 1 juni 2023 een regulier ticket gekocht, maar wil je graag gebruik maken van een kruk? Mail ons en dan zetten we er eentje voor je klaar.

Vervoer
Parkeren rondom De Pul is gratis. Over het algemeen zijn er voldoende parkeerplekken te vinden in de Kapelstraat en op het Piusplein, op één minuut lopen van onze zaal. Kom je uit Uden? Dan raden we je altijd aan om met de fiets te komen.

Ticketinfo
De Pul werkt samen met ticketbedrijf Eventix uit Eindhoven. Heb je geen ticket in je mailbox ontvangen? Gebruik de functie van Eventix om aan de hand van je bankafschrijving het ticket opnieuw toegestuurd te krijgen.
Niet alle evenementen in De Pul worden door onszelf georganiseerd. Bij externe organisatoren kan er worden gekozen voor een andere ticketpartij. In het geval van een externe organisatie, beheert De Pul de tickets niet.

Ik ben mijn ticket kwijt!
Huisregels
FAQ