Steun No Guts No Glory

Poster Close Connection 2020

60 poppodia. Ruim 1.500 kilometer. Eén programmeur. Stefan School fietste tussen Kerst en Oud & Nieuw langs alle Nederlandse poppodia om de gesloten deuren te fotograferen om op die manier aandacht te vragen voor de culturele sector in deze coronacrisis. Al die foto's zijn gebundeld en verworden tot één A1 poster, die vanaf nu te bestellen is. Via de link hieronder kan de poster worden besteld. Wij sturen de A1 poster in een koker per post toe naar de adresgegevens, die jij invoert. Alle opbrengsten van de fietstocht en voor deze poster gaan naar Stichting No Guts No Glory.

KLIK HIER OM DE POSTER TE BESTELLEN

Poster Close Connection 2020
De A1-poster (594x840mm) bevat een foto van de voordeur van alle zestig Nederlandse poppodia, die zijn aangesloten bij de Vereniging Nederlandse poppodia en festivals (VNPF). Hieronder vind je een impressie van de poster. 

Stichting No Guts No Glory
Stichting No Guts No Glory zamelt geld in om bijzondere belevenissen en wensen mogelijk te maken voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Omdat we geloven in de kracht van muziek, zullen veel activiteiten een muzikaal karakter hebben. Alle opbrengsten van Close Connection 2020 gaan naar Stichting No Guts No Glory. 

Because living is more than being alive!​

Heb jij vragen over (het bestellen van) deze poster, de fietstocht of Stichting No Guts No Glory? Mail dan naar info@livepul.com