za 04 mei

Bevrijdingsnacht Festival

Borokov Borokov (live) + Charlie Avalon (DJ set) + Whistle (DJ set)

Informatie

  • Datum za 04 mei 2024
  • Open 21:00
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Kleine zaal
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1 servicekosten

Het is de nacht van 4 op 5 mei / de dag voor Bevrijdingsdag. Wij noemen 'm in ieder geval Bevrijdingsnacht Festival. Een ding is zeker: gezellig gaat het worden! Kaartjes kosten een tientje, dus voel je vrij om ook langs te komen en de nacht mee in te dansen. *Zet George Michael-stem op*: Freeeeedom!!!

♒︎ Borokov Borokov ♒︎​
Deze losbollen staan garant voor rauwe, energieke shows en koortsachtige dans. Het Antwerpse project Borokov Borokov biedt een beukende mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, loungemuziek en powerballads. Absurd en bizar, ze pronken met sympathieke mindfucks terwijl ze overgaan van sludgy acid flashbacks tot stevige synth-pop. Als er al iets bestaat dat Borokov Borokovs formule kan worden genoemd, is die waarschijnlijk uit volgend citaat te destilleren: “Wij maken in de eerste plaats muziek waar we zelf op willen dansen. Ook wanneer de muziek in kwestie niet meteen als dansmuziek klinkt.” En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

♒︎ Charlie Avalon ♒︎
Charlie Rombach en Avalon Peters liepen elkaar tegen het lijf binnen de muren van Paradiso en vonden elkaar in hun gezamenlijke en soms juist hele uiteenlopende muzieksmaak. Dit resulteerde in een prachtige samenwerking, met het bijzonder creatief getitelde Charlie Avalon als eindresultaat. Je nieuwe lievelingsmuziek wordt afgewisseld met je all-time favourites en een vleugje ‘je ne sais quoi’. Tel daar de aanstekelijke energie van het duo bij op et voilà.

♒︎ Whistle ♒︎
De in Utrecht woonachtige Udense Whistle staat bekend om zijn uiteenlopende muziekkeuze waar hij weinig lijkt te schuwen. Tropische beats vormen om tot razendsnelle jungle en hiphop kan ineens veranderen in vlijmscherpe acid waarvan er abrupt laserstalen uit je ogen beginnen te schijnen. Nooit saai, altijd verrassend en vooral onwijs dansbaar. Dit kunstje heeft hij o.a. al in de X-ray van Lowlands, Stage Four op Best Kept Secret en meerdere clubs in Nederland mogen uitvoeren. 

21:00 - 02:00