FAQ

Frequently Asked Questions

Just ask!

Non-Dutch speaking visitors
For our non-Dutch speaking visitors: If you have any questions, just send us an e-mail, so we can reply with the specific information. 

Ik heb mijn ticket besteld, maar ik kan het niet in mijn mail vinden
Soms kan het zo zijn dat mailtjes van Eventix vanwege een spamfilter nooit je mailbox bereiken. Met de tool op de pagina van Eventix kun je je tickets alsnog vinden. Klik hiervoor hier

Wat zijn de verkoopkanalen?
De kaartverkoop wordt verzorgd door Eventix (www.eventix.io, via onze website www.livepul.com). De voorverkoopprijzen zijn altijd inclusief servicekosten. Als een concert niet uitverkocht is kunt u ook aan de dagkassa terecht.

Helaas worden er steeds meer valse of te dure kaarten aangeboden via internet door niet officiële verkoopkanalen. Kaarten gekocht via onze website-middels 'bestel online'- worden rechtstreeks via de officiële verkoopkanalen betrokken tegen de vooraf door de organisator van het evenement vastgestelde prijs. Op deze manier betaal je nooit teveel en is 100% zeker dat het gekochte ticket geldig is. Check de site van www.weetwaarjekoopt.nl

Uitverkochte concerten
Wanneer een concert is uitverkocht, zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar. Er wordt niet met wachtlijsten gewerkt. Is een concert uitverkocht, dan wordt dit op onze website aangegeven. De Pul doet er alles aan om de website zo goed mogelijk upto date te houden. Eventueel zijn tickets te zoeken op Ticketswap

Afgelaste en verplaatste concerten
Indien een evenement om wat voor reden dan ook wordt afgelast of verplaatst, wordt hiervan melding gemaakt op de website bij het evenement zelf. Bij een verplaatsing kun je je ticket bewaren voor de nieuwe datum of inleveren bij het verkooppunt waar je je ticket gekocht hebt. Dit geldt ook voor afgelaste concerten die niet verplaatst worden. Tickets voor De Pul worden enkel verkocht via Eventix. Mocht je vragen hierover hebben neem dan contact op met info@livepul.com.

Route / Hotel / Parking
Check hier voor meer informatie over de route naar De Pul, mogelijke hotels en parkeermogelijkheden
Check here for more info about route, hotels in Uden and our parking facilities. 

Hoe laat begint een concert?
Bij de aankondiging van concerten staat de aanvangstijd vermeld op onze website. Als er een voorprogramma is, dan is de genoemde aanvangstijd de aanvangstijd van het voorprogramma en begint de hoofdact zelf later. Voorprogramma's kunnen tot enkele dagen voorafgaand aan het concert nog bekend worden gemaakt. Het is daarom verstandig voorafgaand aan het concert de website te controleren. De Pul kan nooit garanderen dat een concert of evenement exact op tijd begint.

Hoe laat is een concert afgelopen?
Dit hangt van de artiesten af. De Pul probeert rekening te houden met mensen die gebruikmaken van het openbaar vervoer. Dit is de reden dat er wordt geprobeerd om de concerten uiterlijk om 23.00 uur te laten eindigen. Dit is dus de standaard streef eindtijd, maar hier kan van afgeweken worden bij festivals, regionale concerten of dance-avonden.

Als de artiest / band eerder ophoudt of langer doorgaat kunnen we hier natuurlijk niet voor verantwoordelijk worden gesteld. Na afloop van ieder concert is de bar nog geopend voor een (of meerdere) drankjes. De tijden, die wij op bijvoorbeeld Facebook aangeven, zijn daarom ruimer dan de speeltijden van de acts. We hopen dat je in De Pul nog gezellig blijft hangen om de show na te bespreken met ons, vrienden of andere fans. 

Vanaf welke leeftijd mag ik binnen?
Dit hangt van het event af. Voor activiteiten waarbij een minimumleeftijd geldt, is legitimatie verplicht. Zonder geldig legitimatiebewijs wordt geen toegang verleend. Wanneer een minimumleeftijd geldt, staat dit duidelijk vermeld op de website en alle andere uitingen (posters, social media). Voor alle overige activiteiten geldt dat we adviseren volwassen begeleiding (18+) bij bezoekers t/m 14 jaar.

Er word gesproken over een evenement, maar 't staat niet online!
Alleen officieel bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat een band zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op hun eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken waar en wanneer de voorverkoop start.

Zijn er faciliteiten voor rolstoelen / minder validen? 
In De Pul hebben we (op ons balkon na) geen verhogingen in het pand. Daarnaast hebben we een apart invalidentoilet. We hebben in onze zaal geen rolstoelpodium, maar kunnen wel voorafgaand aan het concert kijken hoe we rolstoelen de beste plek kunnen geven. Gelieve voorafgaand aan het concert contact met ons op te nemen via e-mail, zodat wij samen kunnen kijken naar de beste oplossing en de dienstdoende avondcoordinator kunnen informeren. 

Hoe weet ik dat het geluid niet te hard staat bij een concert?
Live muziek is onze specialiteit, dus houden wij het geluid (gemeten in "dB") gedurende een show nauwlettend voor uw veiligheid in de gaten. Wij meten het geluid gedurende een show continu via het Metrao systeem. U kunt uiteraard zelf ook bijdragen aan de bescherming van uw gehoor. In onze Foyer zijn gehoorbeschermers te koop.

Mogen (digitale) camera's naar binnen?
Het meenemen van digitale fotocamera's is toegestaan mits de artiest hier geen bezwaar tegen heeft. Vaak weten we pas op de dag zelf of een artiest fotocamera’s toestaat of niet. U kunt in een dergelijk geval uw camera bij de garderobe in bewaring achterlaten. Voor pers is het mogelijk een persaccreditatie aan te vragen. Vaak gaat dit rechtstreeks via ons, in sommige gevallen via de artiest of het management. Houdt u er rekening mee dat wij niet alle pers toe kunnen laten, met name op het gebied van internetzine’s. Er ontstaan zoveel websites dat we soms door het bomen het bos niet kunnen zien. Wilt u een accreditatie aanvragen dan kunt hiervoor mailen naar info@livepul.com

Mag er gerookt worden in de De Pul?
Nee, De Pul is per 1 juli 2008 een rookvrije locatie. Roken is alléén toegestaan buiten. Ook E-smokers zijn niet toegestaan. 

Wat is er aan horeca in De Pul?
De Pul heeft in het evenementgedeelte 2 barren beneden en een barretje op het balkon, welke diverse non-alchoholische en alcoholische drankjes verkopen. Voor alcohol geldt dat het alleen wordt verkocht aan bezoekers vanaf 18 jaar. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd. Er wordt in De Pul geen eten verkocht. Wel zijn er in de omgeving van De Pul diverse snackbars, pizzeria’s en restaurants.

Zelf meegenomen drank en etenswaren worden niet toegelaten.

Contact:
Mocht u een vraag hebben die er niet bij staat, dan kunt u een email sturen naar info@livepul.com of bellen naar 0413-265091

Techniek / technical
Check hier onze technische specificaties
Check here our technical specifications