zo 19 jun

BREUKLIJN: Grade 2 & Bullbar

Punx, Skins & Hardcorekids!

Informatie

  • Datum zo 19 jun 2022
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:00

Punx, Skins & Hardcorekids! Met de ‘infamous’ UVB-fests en de, in onze ogen legendarische, ’United Colours of Hardcore’ avonden nog vers in het geheugen is het tijd dat de niet meer zo recente geschiedenis, zich gaat herhalen.

De Pul wordt tijdens de  “Breuklijn”-shows voor even het centrum van HC/PUNK Nederland. Vernoemd naar de breuk in onze aardkorst onder Uden, zijn wij klaar die lijn op de proef te stellen met de volgende line up voor de eerste Breuklijn show:

Grade 2 (UK)
Opgericht in Ryde op het eiland Wight in 2013. De groep wierp snel hun blik op een bredere horizon en ging aan boord van de Isle of Wight ferry voor shows op het vasteland en maakte daar naam en faam. 7 jaar later touren ze, met hun album ‘Graveyard Island’ onder de arm, de wereld rond. Onder de hoede van Punk-giganten als Dropkick Murphys, Anti-Flag en Social Distortion maakt het grote publiek kennis met, wat wij vinden ’the future of punk-&-oi!' Tussen dat tourgeweld is 1 gaatje voor een headline clubshow in NL gevonden; UDEN!

BULLBAR (NL)
Bullbar is afkomstig uit de beruchte regio Eindhoven in het zuiden van Nederland. Opgericht in 2021 door Pieter Pas (bas/zang), Erik Wouters (gitaar), Koen van Horssen (gitaar) en Dennis Meijs (drums). Een luide en energieke cocktail van vier vrienden die de afgelopen 25 jaar actief zijn geweest in verschillende bands. Begin 2022 gingen ze de studio in om hun debuutalbum ‘Fat Rats’ op te nemen, dat een paar maanden later in eigen beheer werd uitgebracht. Gesteund door hun uitgebreide live-ervaring tijdens een reis door een behoorlijk deel van de wereld en met een nieuwe plaat op
zak, is Bullbar klaar om de boel een beetje op te schudden... een 100% gegarandeerd luid en energiek live optreden. Proost!

Eerder zou deze show plaatsvinden in 2020 en 2021. Maar deze shows konden door de coronacrisis destijds niet doorgaan. Tickets voor deze eerdere data blijven geldig voor deze show!