vr 09 jun

Breuklijn: VAIN LOUIE (NL)

+ SWELL + Reformist

Informatie

  • Datum vr 09 jun 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 7,50
    incl. € 1 servicekosten

Laat je meevoeren door de ontembare energie van VAIN LOUIE, een groep jeugdvrienden die één passie delen: het maken van luide, melodische hardcore-muziek die je omver blaast. Met hun debuutalbum 'Time Devours Everything', dat in 2022 uitkomt, zetten ze een unieke en originele sound en sfeer neer die je niet mag missen. De krachtige en gepassioneerde liveshow van VAIN LOUIE zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult nagenieten. Grijp nu je kans om deze sensationele band live te zien en laat je meeslepen door hun tomeloze energie!

SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg. De band creëert een groove-georiënteerde stijl van hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze vocals. Vanaf 2020 hebben ze zich gefocust op het creëren van hun eigen unieke type hardcore waar je niet stil op blijft staan. De band heeft in 2021 een demo single uitgebracht genaamd "Dying Kiss" en hun debuut EP "Mercy Never Wanted Me" in 2022. SWELL werkt samen met Stay True Bookings en heeft meerdere shows gespeeld met bands als One Step Closer, Sunami en Magnitude. In 2022 deed SWELL als Never Mind The Hype talent mee aan Popronde en speelde shows door heel Nederland.

REFORMIST brengt je een moderne mix van metal: vol met krachtige grooves, sfeervolle cleane zang, brute riffs en emotie-gedreven vocalen. Hun nieuwe single 'Hivemind' is nu uit! De band laat zich inspireren door andere bands zoals Whitechapel, Novelists, Humanity’s Last Breath, Periphery en Meshuggah.