vr 09 feb

CarnavaLoud: Pene Corrida + Daniel Brooke + Steek d'n Draak

Alaaf & Amplifiers

Informatie

  • Datum vr 09 feb 2024
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €15
    incl. 1,50 servicekosten

Het recept van CarnavaLoud is eigenlijk vrij simpel: de onzin van Carnaval aangevuld met een flinke portie gitaargeweld. Alaaf en amplifiers! Met op de bühne Pene Corrida en Daniel Brooke. Voor de twijfelkonten: verkleed komen is een must. Wees welkom en heb plezier.

Pene Corrida
Stel je eens voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal op smeren? Pene Corrida is dé coverband met het scherpste randje, laat je verbazen tijdens hun genadeloze Party-Metal shows! Een wervelstorm van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats, bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan. Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning. Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat hun benadering metal toegankelijk kan maken. Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek. Met hun grootste tour ooit op komst, de Bring The Action Tour, brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, boordevol hits en guilty pleasures van vroeger en nu. Bereid je voor op een meedogenloze Party-Metal show vol humor, grenzeloze energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

Daniel Brooke
Ze noemen dit decennium niet voor niets de 'Rawring 20s', want emo is terug! Synths, harde gitaren, elektronische beats en zware breakdowns onderscheiden Daniel Brooke van andere artiesten. Met een unieke combinatie van metalcore als Bring Me The Horizon en moderne alternatieve muziek a lá Yungblud, zal hij een gevoel van nostalgie terugbrengen naar de elder emo's terwijl hij nog steeds in lijn blijft met moderne muziek.

Steek d'n Draak
Van dikke metal tot aan 80's knuffelrock en dat allemaal in een schunnig Nederlandstalig jasje. Steek d'n Draak maakt eigen muziek en haalt inspiratie uit bands als Van Halen, Metallica, Whitesnake, Pantera en natuurlijk Gerard Joling. Gooi je vrouw uit het raam, rij je auto in het kanaal en geef de hond een high-five. Dit is muziek met gitaren. Brandende gitaren die door de geluidsbarrière klappen. Dit is Steek d'n Draak.

+ DJ's