za 20 jan

Fatfest

Keivette bands, koud bier, rock 'n roll en geen flauwekul

Informatie

  • Datum za 20 jan 2024
  • Open 19:00
  • Aanvang 19:15
  • Ticketprijs €15
    incl. 1,50 servicekosten

Op 20 januari keert Fatfest terug van eigenlijk nooit weggeweest! Verwacht dezelfde smaak, maar met een vernieuwde receptuur: enkel en alleen streekproducten (lees: acts uit de regio) plus hele dorstige afnemers verpakt in Brabants’ finest: De Pul. Onder aanvoering van regio-helden Fatburger wordt 't een vette avond die je nog lang gaat voelen. Auw.

Fatburger
Fatburger is een vette alternatieve Rock-coverband. Al meer dan 30 jaar maken deze podiumbeesten de diverse podia in de regio en ver daarbuiten onveilig met hun smeuïge cocktail van oude en nieuwe rock-klassiekers. Jonge én oude platen worden in de Fatburger Way voorzien van een vet lekker sausje dat altijd smaakt naar meer.

Boost
Vijf ijzersterke muzikanten, stevige rock, scheurende gitaren en één bonk energie op het podium; dat ís Boost!

Swamp Rats
Swamp Rats is een garagerock trio dat het mishandelen van popsongs van de afgelopen vijftig jaar tot kunst heeft verheven. Van The Beatles tot Madonna, van The Human League tot Royal Blood, en dat alles met een flinke klodder signature saus overgoten. En mocht je een nummer herkennen, schreeuw gerust mee: door de herrie is de kans dat iemand je zal horen vrij klein.

Den Hartigh & Van Gogh
Robert den Hartigh en Simon van Gogh oftewel Den Hartigh & Van Gogh spelen een blend van classic rocksongs en rauwe Chicago- en Delta blues, met zowel een akoestische- als elektrische sound. Van ZZ-Top tot Chuck Berry en van Muddy Waters tot Jimi Hendrix. Nummers uit het classic rock tijdperk van artiesten als Led Zeppelin en Deep Purple  komen voorbij, evenals classics van Johnny Cash, Neil Young en Rolling Stones.

Let The Good Times Roll
In de foyer draait Let The Good Times Roll de vetste platen.