za 02 mrt

Firewind & Masterplan (GR & DE)

Masters of Fire Tour 2024

Informatie

  • Datum za 02 mrt 2024
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 29,50
    incl. 2,50 servicekosten

De Griekse powermetal-iconen Firewind en Duitse bekende powermetal-legendes van Masterplan bundelen hun krachten tijdens hun gezamenlijke MASTERS OF FIRE Tour 2024! > Meer info over deze tour

Hardrock-power-metal Firewind is niet alleen de genialiteit en het unieke karakter van gitarist Gus G. Het is een band waarin elk individueel lid een integraal onderdeel is van een functionerend geheel. Herbie Langhans (onder meer Avantasia, Radiant, Seventh Avenue) werd in 2020 de charismatische stem van de band en de band ging opnieuw naar een hoger niveau. Ze brachten onlangs een nieuw live-album Still Raging uit en zullen begin volgend jaar een gloednieuw studioalbum uitbrengen. Dat ze zullen presenteren op de komende voorjaarstour!

Voeg daar nog een sterke melodieuze power-metal ster aan toe, het Duitse Masterplan! Toen kersverse ex-Helloween Roland Grapow en Uli Kusch in 2002 de band oprichtten en in 2003 hun debuutalbum Masterplan uitbrachten, trokken ze onmiddellijk de aandacht van de hele metalwereld. In de daaropvolgende jaren brachten ze meer hoog aangeschreven albums uit en ondergingen ze verschillende line-upwisselingen. Ze bereiden zich voor om in januari 2024 hun zevende studioalbum uit te brengen en zullen hun kracht, power en enthousiasme toevoegen aan deze tournee!

Meet & Greet
Voor deze show is een upgrade te koop voor €50,-. Wat krijg je precies?
- Meet & Greet met Firewind en Masterplan
- Early access in de zaal
- Early access tot merchandise
(let op: alleen geldig i.c.m. een concertticket)