zo 12 nov

Het archief van De Pul

Feest ter ere van 500e lid

Informatie

  • Datum zo 12 nov 2023
  • Open 14:00
  • Aanvang 14:00
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1 servicekosten

De Kapelstraat in Uden werd eind vorige eeuw ook wel 'kaPULstraat' genoemd omdat er aan beide zijden van die straat allerlei gelegenheden waren voor jongeren uit Uden en verre omgeving. In 1976 opende het vlaggenschip, de huidige Pul-concerthal als opvolger van de krakkemikkige Pul-boerderij die begin jaren '70 furore maakte met live-optredens van binnen- en buitenlandse beat- en popmuziek.

Te veel om op te noemen, te veel om alles te kunnen onthouden. Maar samen komen we een heel eind, daartoe werd in 2020 op Facebook een Archief opgericht om herinneringen te delen, oude foto's en sterke verhalen, om nog eens na te genieten van optredens en vriendschappen uit het verleden. Inmiddels zijn er méér dan 500 leden, dus tijd voor een feestje om elkaar weer eens face-to-face te ontmoeten! Een zondagmiddag voor iedereen die nog iets heeft of weet of wil weten, een mooie herinnering voor hen die erbij waren of erbij hadden willen zijn.

Iedereen is welkom tijdens de eerste Caleidoscoop van het Archief van De PUL op zondagmiddag 12 november. Natuurlijk met live-muziek, van & Friends en FenderLee. Er is ook een expositie met foto's van Jan van den Oever (D'n Benne) die een treffend en origineel beeld opleveren van met name de jaren '80 en begin jaren '90.

Iedereen die op Facebook lid is van Het archief van De Pul kan gratis binnen, alle overige belangstellenden betalen € 10,- entree.