za 04 jun

Impuls: PXRPLE JAZZ, Laylo & support

Informatie

  • Datum za 04 jun 2022
  • Aanvang 20:00
  • Open 19:30
  • Locatie Impuls

Dit is een gratis avond, een IMPULS-show waar je unieke talenten als eerste op het podium gaat zien.

Duke Luukem  

Duke Luukem is een Nederlandstalige lyricist die zich niet laat leiden dor de mainstream. Onafhankelijk van één bepaalde sound of stijl doet hij wat hij het liefst doet; rijmen en flowen. Samen met producers Mt. Silver en Jack Wellingthom smeedde hij het 12 tracks tellende wapenfeit ’Sowieso’.  

Laylo  

Laylo is een Eindhovense rapper. In 2017 kwam hij op de radar door STUKTV en zijn 101barz. Laylo valt op tussen de rappers omdat hij zich niet aan de regels houd. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek. Na een moeilijke jeugd verteld hij alles wat hij meemaakt in zijn nummers. Hij heeft in 2019 op WOOHAH opgetreden en heeft in 2020 zijn eerste single getekend bij TRIFECTA. Na een jaar bij TRIFECTA gaat Laylo onafhankelijk verder.  

PXRPLE JAZZ  

YOU CAN BE WHOEVER YOU WANT TO BE, WELCOME TO MY WORLD.

Multi-talented PXRPLE JAZZ is not afraid to express her feelings or to speak her mind. As a Queer woman of colour, a spiritual soul, she proudly celebrates diversity. She creates dreamy alternative R&B tracks and up-tempo beats that are made to dance. Let the presence of her versatile personality and various moods take you to another world…
Through her vibes you will always feel her energy & love.
Pronouns: She/Her/Papi

Jasmijn  
Jasmijn is een verfrissende elektronische indie-pop artiest van Nederlandse bodem. Ze siert het genre door haar verrassende aanpak ervan. Geboren en getogen in St. Hubert, schreef ze op haar elfde haar eerste nummer, begon ze op haar dertiende met produceren, en won op haar vijftiende haar eerste publieksprijs van de songwedstrijd namens De Weijer in Boxmeer. In 2021 won Jasmijn met haar eerste Nederlandstalige nummer 'Doemedanieaan Man' de jury award van 'The Sound of Eindhoven' waarin ze met trots haar Brabantse roots te kennen geeft. Met de wens meer en vaker lokaal te consumeren zingt Jasmijn over de Nederlandse woon-en werkcrisis die op haarzelf en haar lievelingsstad Eindhoven slaat. Door ook hier haar eigen draai aan te geven laat ze zien waar ze voor staat; vernieuwing, originaliteit, en experimentatie.