vr 06 okt

NXT GEN

Hiphop-event met een berg aan raptalenten

Informatie

  • Datum vr 06 okt 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Locatie Kleine zaal
  • Entree Gratis

Nieuw! Op 6 oktober presenteren we NXT GEN: een hiphop-event met een berg aan raptalent.

Southsideklik
is een Eindhovens collectief met verse, klinkende namen. Lil Zidje, Humanrap, Dougha, en Circle$. Barz on barz on barz on barz. Zie het als je kruidenkast met 32 verschillende flavours. Iedereen heeft z’n eigen sound, maar met de juiste combinatie van smaken heb je een Gordon Ramsey Dish aka Southsideklik!

VALDO, een Amsterdamse artiest die van vele markten thuis is. Met zijn rauwe vocals en zijn hard hitting beats weet hij het publiek al zijn energy te geven voor een show om niet te vergeten. Moshpits zijn daarom ook zeker een norm geworden bij deze shows.
 
Law$on is een artiest uit de 0413 (Veghel). Hij is 25 jaar, al zeker tien jaar bezig met zijn eigen muziek en zit momenteel in het laatste jaar van Herman Brood Academie. Met een mix van verschillende stijlen die net zo afwisslend is als de kleur van zijn haar zal deze energieke guy je altijd verassen. Hij is een rapper, producer en dj met een eigen stijl ook wel genoemd: Funkylicious saus met een exotisch vleugje!
 
#16 Music is een collective bestaande uit een grote groep artiesten (momenteel JLA, ‘N Polski, Young $, ADRD, Sakka, Tinna2k, Wolluf, J GOTIT, WHEREISJAY & G/N). Voornamelijk gefocust op de sound van de underground scene, en met een goede chemistry weten ze altijd de vibe aan te maken!
 
Jayd3n, echte naam Jayden Samuel, is een 20-jarige artiest en producer die afkomstig is uit Rotterdam. Zijn muziek staat bekend om zijn verfrissende sound en kenmerkende flows, waarmee hij een unieke stijl creëert die zowel semi-bekendheid als lof heeft vergaard in de Nederlandse muziekscene.
 
Bijdehand begon op zijn 16e met spitten op bankjes met de boys. Het bleek iets waar 'ie nogal goed in was. Nu issie 22 en ready om over te nemen. #nietzobijdehand