za 28 jan

VERS GETAPT: Jet van der Steen & Katie Koss

Informatie

  • Datum za 28 jan 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30

De Pul is trots op het aanstormende talent welke wij een podium bieden bij Vers Getapt, en op deze unieke avond ga je kennis maken met twee sterrenspelers, topperformers met ijzersterke singer/songwriter-muziek. Recent een groot succes bij Popronde Uden, en nu terug om de spotlight volledig te pakken tijdens De Pul Vers Getapt.

JET VAN DER STEEN

De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terugtrok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze hard aan haar eigen repertoire. Zo bracht ze al eerder haar singles ‘Uitzichtloos’, ‘Laat het zien’ en ‘Onbekend’ uit. Op 1 juli verscheen Jet’s debuut EP ‘Door mijn ogen’, welke ze tijdens haar release party in Paard (Den Haag) op 7 juli live gespeeld heeft samen met haar band. Jet tourde als geselecteerde van de Popronde 2022 door heel Nederland en onlangs won ze een Popdelft Music Award voor Rising Star.

KATIE KOSS

Voor de van origine Oekraïense Katie Koss, draait alles om zelfreflectie. Met haar vurige en verhalende nummers neemt ze je mee in haar zelfstudie: ze verwondert zich over haar eigen perspectief en reflecteert over dingen als het lichaam, intimiteit, eigenwaarde en het streven om te groeien. Geïnspireerd door Lianne la Havas, Amy Winehouse en Leon Bridges schrijft ze moderne, zwoele jazz/pop gitaarliedjes (denk North Sea Jazz meets Lowlands). Hierin geeft ze zichzelf bloot om zo grenzen te verleggen en nieuwe wegen te introduceren. Voor anderen, maar vooral voor zichzelf. Tijdens de actie van Giro 555 voor Oekraïne, zong Katie Koss, samen met MEAU, het beladen lied ‘Avond’ van Boudewijn de Groot. Op 30 september bracht ze haar debuut EP ‘i’m changing my mind’ uit. Hier staan onder andere haar singles ‘girl u did good’ en ‘little did i know’ en ‘pretty girl’ op. In het najaar van 2022 tourde ze door heel Nederland als geselecteerde van de Popronde 2022.