vr 23 feb

Led Zeppelin by Physical Graffiti

A Whole Lotta Led Zeppelin

Informatie

  • Datum vr 23 feb 2024
  • Status Uitverkocht
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €24
    incl. € 2 servicekosten
Dit concert is uitverkocht. Check Ticketswap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van De Pul en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

Bereid je voor op het ultieme eerbetoon aan 's werelds grootste rockband: Led Zeppelin!

Physical Graffiti speelt met ongeloofelijke precisie de onvergetelijke Zeppelin-klassiekers als Stairway To Heaven, Rock 'n Roll, Since I've been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed and Confused, Immigrant Song en Black Dog... maar ook 'deep tracks' als No Quarter, Moby Dick, Nobody's Fault But Mine, Gallows Pole en natuurlijk Kashmir. Een twee uur durende show verpakt in een ongelooflijke lichtshow aangevuld met geweldige visuals. Dit is Led Zeppelin anno 2024.

De Nederlandse gitarist Daniel Verberk benaderd met precisie Jimmy Page's unieke gitaargeluid. Hij straalt niet alleen Page's cool uit, hij voert zijn nonchalante speelstijl met een grootse nauwkeurigheid uit. De uit Ierland afkomstige Dave Harrold is net zo overtuigend op de bas als John Paul Jones zelf. De vette grooves en demonische baslijnen voeren je mee naar een andere dimensie, om heel af en toe tot rust te worden gebracht door de klanken van de melanchonische mandoline. De in Duitsland geboren Jan Gabriel op drums...om te zeggen dat hij wel eens de rei╠łncarnatie van John Bonham zou kunnen zijn is misschien een beetje overdreven...maar wacht tot je hem hoort op zijn Ludwig Drumkit en pauken tijdens Moby Dick, voordat je conclusies trekt. Geboren Engelsman Andrew Elt is een frontman pur sang en evenaart de oh zo kenmerkende Plant-vocalen tot in de kleinste detail. Elt brengt dezelfde klassieke, krachtige, dynamische uithalen en zanglijnen ten gehoor, die we zo goed kennen van de Led Zeppelin platen. Aangevuld door de Nederlandse keyboard virtuoos Remco van Zandvoort, die gebruik maakt van de vintage geluiden van Hammond Orgel, Leslie en Melotron, laat de band horen dat zij nog dieper kunnen graven in het waanzinnige oeuvre van Led Zeppelin.

Physical Graffiti levert een meer dan twee uur durende set van Zeppelin's beste songs. Met honderden shows, door heel Europa, achter de kiezen, speelt de band met daverende success al 15 jaar in grote steden als Berlijn, Hamburg, Kopenhagen, Go╠łteborg, Amsterdam en uiteraard alle plaatsen daar tussenin. Ze hebben zelfs hun vleugels gespreid tot aan Moskou, waar ze twee uitverkochte shows speelden in de veelgeprezen Svetlanov Hall, in de wereldberoemde International House of Music.