vr 11 okt

Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Meezingen met de hits van Nederlands grootste volkszanger ooit

Informatie

  • Datum vr 11 okt 2024
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €29
    incl. € 2 servicekosten

Martijn Fischer is te bewonderen tijdens zijn exclusieve clubtour in 2024 getiteld ‘Martijn Fischer zingt Hits van Hazes’. Tijdens zijn show slingert Martijn de grootste en bekendste hits van de bekende volkszanger de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreedt. Het is voor Martijn Fischer als zijnde clubtour weer de hoogste tijd om de hort op te gaan.

Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.” Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud. 

Martijn Fischer is bekend geworden als de persoon die André Hazes vertolkte in de film 'Zij Gelooft in Mij' en de gelijknamige musical over het leven van André. Tevens is hij inmiddels een graag geziene gast op vele festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!