vr 26 mei

Vers Getapt: Mayleaf & Wasted Youth Club (NL)

Piekfijne double-bill uit eigen land

Informatie

  • Datum vr 26 mei 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 7,50
    incl. € 1 servicekosten

Op het program de 26e van mei: niet één maar twee talentvolle bands uit eigen land. Wat heet: een nieuwe Vers Getapt-show met MAYLEAF en Wasted Youth Club.

MAYLEAF is een alternative grunge/rock band die zijn inspiratie haalt uit rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes. Poppy sounds gecreëerd door laag grommende telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. De repetitieruimte is gedrenkt in inspiratie uit bands als Weezer, Drug Church en Bayside.

De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

Vers Getapt
De Pul heeft de smaak te pakken: aanstormende acts op het punt van doorbreken onder het genot van een uniek gecureerd speciaalbiertje in Uden. Bij Vers Getapt ontdek je artiesten die aan al ruimschoots kabaal hebben gemaakt in het Nederlandse livecircuit. Nu voor het eerst live te zien en horen in De Pul! Check hier het programma van Vers Getapt en lees alle info.