za 20 apr

Money & The Man + Tricklebolt (NL)

Double bill van twee ijzersterkte rock 'n rollbands

Informatie

  • Datum za 20 apr 2024
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Kleine zaal
  • Ticketprijs €15
    incl. 1,50 servicekosten

Op 20 april aanstaande presenteren we een heule fijne double bill met twee van onze favoriete Nederlandse rock 'n rollbands: Money & The Man en Tricklebolt! Beiden alles behalve onbekend in ons pand. Wat heet: Tricklebolt speelde ooit als allereerste act in onze kleine zaal (!) en Money & The Man was afgelopen jaar dé publieksfavoriet tijdens Welcome To Pul Fiction. Tijd om dat eens dunnetjes over te doen, dachten we zo.

Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. Als de charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle, creëren ze een unieke mix van garageblues en intense indie-rock&roll. Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens. Met een nieuw album gepland voor februari 2024 blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek.

Wanneer je verdwaald aan het cruisen bent tussen weilanden, langs rivieren en over heuvels zou het maar zo eens kunnen dat je je bevindt in Tricklebolt territorium. Vanuit het oosten brouwen ze in hun oude schuur aan de soundtrack voor de ‘Easy Rider’ momenten van het leven. Dicht bij de natuur, al roerend in een grote koperen ketel mengt Tricklebolt scheuten psychedelica en rock’n roll met vleugjes adrenaline, zweet en oergevoelens. Één schepje uit de ketel is voldoende om Tricklebolt volledig te beleven: een energieke soundtrack waarbij je het ene moment compleet wegdroomt in Psychedelische passages en het andere moment luidkeels refreinen en riffs aan het meezingen bent. Hun live reputatie is gevaarlijk...