za 14 mei

Montis, Goudsmit & Directie (NED)

Swingende, dansbare Soul Jazz

Informatie

  • Datum za 14 mei 2022
  • Open 20:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €14

Swingende en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Anton Goudsmit & Cyril Directie tegen. Een absolute killer combi, zo bleek. Dus was het tijd om vaker het podium te bestijgen. Zo geschiedde, het trio speelde afgelopen zomer onder andere op de Zwarte Cross en Mañana Mañana, in Frankrijk en op Aruba.

Op 5 december 2019 presenteerden Montis, Goudsmit & Directie hun debuutalbum ‘Taste Of Culture’ (Zip Records) in Paradiso Amsterdam en in januari 2020 deden ze dat nogmaals in een uitverkochte Paradox in Tilburg. Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmit zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Twee lockdowns verder komen Montis, Goudsmit & Directie naar De Pul om hun debuutalbum ook in Uden tot leven te laten komen. Eerder hadden wij ook al een show aangekondigd van Montis, Goudsmit & Directie. Deze show is destijds geannuleerd. Tickets voor deze eerdere eidtie zijn dan ook niet geldig voor dit concert.