za 30 mrt

Neroth + Vrøde + 2Destroy

Een mix van black metal, nordic folk, groove- en thrash metal

Informatie

  • Datum za 30 mrt 2024
  • Open 18:30
  • Aanvang 19:10
  • Locatie Kleine zaal
  • Ticketprijs €10
    incl. € 1 servicekosten

Op 30 maart schotelen we je een keiharde package voor met drie opkomende metalbands. Hold your horses...

Neroth maakt een onwaarschijnlijke combinatie van black metal en vrouwelijke clean vocalen. Geïnspireerd door de rauwe elementen van de natuur en de donkere aspecten van het leven, staat Neroth voor een melancholisch en duister, maar ook melodisch en atmosferisch geluid. In juni van 2022 bracht Neroth hun debuut EP getiteld Nocturnal Woods uit.

Vrøde is een Nederlandse metalband die de rauwe expressie van black metal en extreme vocalen combineert met oudere Noordse folk-instrumenten, prachtige vocale harmonieën en lyrics over folklore en natuur. Door al deze muzikale aspecten te combineren streven ze naar het creëeren van iets verwonderends met een duister randje, terwijl ze een eerbetoon brengen aan het verleden, de Noordse mythologie en de bron van alles wat leeft; de natuur.

De bandleden van 2Destroy zetten met z'n drieën een muur van geluid neer waar ze met zware groovemetal en snelle thrash riffs dwars doorheen gaan. En dat onder rauw gebrul van de drummer over vooroordelen, frustraties en onrecht. 2Destroy speelt een combinatie van groove- en thrashmetal. Door zware, ruige ritmes te combineren met rauw gitaarwerk creëren de drie muzikanten het voor 2Destroy kenmerkende bandgeluid.