za 25 mei

NXT GEN

Hiphop-event met een berg aan raptalent!

Informatie

  • Datum za 25 mei 2024
  • Open 18:30
  • Aanvang 19:30
  • Locatie Kleine zaal
  • Entree Gratis

Op 25 mei komt NXT GEN terug naar De Pul voor editie twee! Claim nú je ticket voor gratis toegang, op = op! Max. 2 tickets per bestelling.

De artiesten stellen zich graag aan je voor:

Suwento

Ik ben Suwento, een alternatieve artiest uit Amsterdam! Ik maak voornamelijk alternatieve hiphop en heb daar in mijn eigen stijl en indentiteit. Sinds vorig jaar zit ik bij de label Bigstarrmusic en werken we samen aan iets groots en unieks. Ik zeg altijd: "Mijn muziek is een reis dus we bouwen het samen op en breken het ook samen af". Mijn muziek beschrijf ik als energiek en fris omdat ik altijd dicht bij mezelf blijf als artiest en gewoon zeg hoe ik denk en wat ik voel. Ik rap en zing over waargebeurde ervaringen en gevoelens waar iedereen wel eens tegenaan loopt of wel eens is gelopen. Muziek is niet zomaar muziek voor mij het is zoveel meer en samen hoop ik dat met jullie te beleven. Let's take this journey!

#16 Music
#16 Music is een collective met meerdere rappers/producers! Bij deze editie van NXT GEN zullen de leden: JLA, Young $, Sakka & Raptor optreden! Ze gaan met een variërende sound komen van newschool tot oldschool maar het is gegarandeerd dat ze vuur komen brengen! 

SouthSideKlik
SSK, ook wel bekend als de SouthSideKlik, is een rapcollectief uit Eindhoven met een unieke samenstelling van getalenteerde artiesten: Lil Zidje, Humanrap, Dougha en Circle$. Hun muziek is een combinatie van hiphop, hyperpop en duistere harde beats, die zorgt voor een unieke sound. Elke artiest binnen de groep heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, wat resulteert in een rijk en divers muzikaal spectrum. De muziek van SSK staat bekend om zijn bars on bars on bars on bars, vergelijkbaar met een kruidenkast met 32 verschillende smaken. Maar wanneer de juiste combinatie van smaken wordt gebruikt, leidt dit tot een uniek muzikaal gerecht dat doet denken aan de kwaliteit van een gerecht van Gordon Ramsey. Met hun energieke optredens en unieke stijl, heeft SSK een plaats veroverd in de Nederlandse hiphopscene en blijft de groep groeien in populariteit en creativiteit.

Mehmo Zuid
Mehmo Zuid is een Eindhovense artiest die furore maakt in de alternatieve hiphopscene. Met zijn unieke sound, die trap, underground en andere genres combineert, creëert hij een donkere en atmosferische muzikale beleving.
Geboren en getogen in de Eindhovense wijk Stratum, vertegenwoordigt Mehmo Zuid zijn roots met trots in zijn muziek. Hij combineert Turkse invloeden met een rauwe, moderne sound die hem onderscheidt van de rest. Zijn debuut EP, Bodem, belicht zijn talent voor storytelling en introspectie. De EP verkent thema’s als identiteit, familie en de realiteit van het leven in de straten. Met een groeiende fanbase en een reeks energieke live shows, is Mehmo Zuid een naam om in de gaten te houden. Verwacht meer releases, samenwerkingen en een onvergetelijke muzikale reis in de toekomst.

Ygreg
Mijn naam is Ygreg en ik hou er van om een feestje van het leven te maken  Wat je van mij kan verwachten, is trap storytelling en pop tunes. Met mijn unieke flows laat ik iedereen mee bewegen en probeer ik altijd energiek op het podium te staan.