vr 08 dec

Rock 't

After + The Arrows + Fieldtrip + Cryptonic

Informatie

  • Datum vr 08 dec 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs €5
    incl. € 1 servicekosten

Welkom bij Rock ‘t! Deze avond staat in het teken van opkomende rockbands uit de regio. Met dit toffe evenement kunnen we bandjes met elkaar in verbinding brengen en kunnen we de omgeving laten zien wat we regionaal in huis hebben. We zullen deze avond het podium bieden aan 4 verschillende rockbands en sluiten daarna uiteraard af met een feestje. We zullen de bands kort aan je voorstellen:

De eerste band die zal spelen is After. After is een coverband van vijf vrienden uit omgeving Uden die bomvol energie zitten om een knallende show neer te zetten! Met klassiekers uit de pop, rock en ook nederpop gaan ze er sowieso een mooi optreden van maken.

Daarna zullen wij het podium bieden aan The Arrows, een 5-koppige energieke pop-rock coverband uit Tilburg en omstreken. Hun repertoire bestaat uit bekende golden oldies  met af en toe een verassend uitstapje. Dit alles met een authentieke Arrows twist.

Vervolgens neemt Fieldtrip je mee op een muzikale reis met hun veelzijdige repertoire! Naast pakkende covers, verkennen ze nu ook de wereld van originele muziek. Met de glasheldere zang van Renee, de baslijnen van Floor, de riffs van gitaristen Hielke en Mees en het ritmische meesterschap van drummer Thomas, vormen ze een krachtig ensemble. Stap aan boord en laat je betoveren door de knallende tussenstops!

Als laatst zul je Cryptonic zien spelen! Ze zijn een gedreven hardrock/metal band vol passie uit Uden. Twee jaar geleden zijn ze begonnen als cover band en sinds kort zijn ze ook bezig met eigen muziek schrijven. Distorted gitaar en basgitaar, harde drums en fascinerende synthesizer sounds vergezellen de zangeres. Ze vinden niks leuker dan op het podium staan en de tent op zijn kop te zetten. Dus gooi je haar maar los en schreeuw mee!