vr 15 mrt

Rowwen Hèze (NL)

De Pul XL @ Markant - Blieve Loepe clubtour

Informatie

  • Datum vr 15 mrt 2024
  • Status Uitverkocht
  • Open 20:00
  • Aanvang 21:00
  • Locatie Markant - evenementenzaal
  • Ticketprijs 26,95
    incl. 1,95 servicekosten
Dit concert is uitverkocht. Check Ticketswap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van De Pul en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

Na verschillende geslaagde samenwerkingen met Markant Maashorst presenteren we deze keer in de evenementenzaal aldaar: Rowwen Hèze. De Limburgse dialectband gaat met hun nieuwe Blieve Loepe clubtour vanaf oktober 2023 het land door. Vrijdag 15 maart 2024 staan ze in de evenementenzaal in Markant!

Blieve loepe. Dat doen we al heel lang. Vanaf toen, de hongerige en dorstige jaren, tot op de dag van vandaag. Nog steeds door alle provincies, steden en dorpen. Nog steeds onderweg naar ’n nieuwe opzwepende avond. Samen muziek maken en samen zingen. Daar gaat niks boven. En na al die jaren, als kroon op de dag, nog steeds ’n koud glas bier met ’n witte schuimkraag….en soms valt daar ’n traan in. Blieve loepe.

Rowwen Hèze is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot één van de meest succesvolle acts van Nederland. Niet vreemd, want ze zijn altijd blieve loepe. Dat leverde de band al optredens op Pinkpop en Lowlands, verschillende uitverkochte concerten, een support bij The Rolling Stones, een Gouden Kalf-nominatie, Gouden Harp en een Edison oeuvreprijs op.

Concerttip! Op 28 juni speelt Jack Poels met zijn nieuwe band Nevenproject in De Pul. Klik hier voor meer info.