vr 23 dec

Speedmobile

+ SUPPORT: BLACK DJANGOS

Informatie

  • Datum vr 23 dec 2022
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15

Wat krijg je als je zanger/gitarist Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, de hardst rockende Rock & Roll band van Nederland, in één ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, de ritmesectie van die andere hardst rockende band van Nederland, Peter Pan Speedrock? Juist...Speedmobile!

Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen. Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll gevolgd door de release van de gelijknamige  EP. Die EP werd door Music on Vinyl uitgebracht op rood transparant vinyl in een gelimiteerde oplage van 1000 genummerde exemplaren. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! Want later dit jaar geeft Speedmobile opnieuw gas en volgt een full length album met de titel Supersonic Beat Commando. Uiteraard zal de band in de tussentijd veelvuldig op de binnen- en buitenlandse planken te vinden zijn.

SUPPORT: Black Djangos

Black Djangos (NL/D) is een psychedelic surf rock band, die inmiddels al heel wat publiek overtuigd heeft, sinds het ontstaan rond 2019. Inspiratie halen ze uit muziek van the Fuzztones, Dick Dale, the Surfaris en the Cramps. Muziek met een sinister randje. Black Djangos brengt spookachtige geluidscollages en bezwerende vocalen, geïnspireerd door horror comics en cult movies en voert het publiek mee op een sonic revival met veel reverb en twang. De Tarantino’s van de surfrock met hun eigen eclectische sound.