vr 12 mei

Starman - The Dutch David Bowie Tribute (NL)

Een oprechte ode aan het kleurrijke leven van David Bowie

Informatie

  • Datum vr 12 mei 2023
  • Status Uitverkocht
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €27
    incl. € 2 servicekosten
Dit concert is uitverkocht. Check Ticketswap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van De Pul en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

David Bowie wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke popmuzikanten van de 20e eeuw. Door zowel critici als musici wordt Bowie geprezen vanwege zijn vernieuwende werk. David Bowie wordt bovendien beschouwd als een van 's werelds best verkopende muziekartiesten. Met wereldwijde hits als 'Space Oddity', 'Changes', 'Let's Dance' en 'Heroes' kunnen we zeggen dat David Bowie de meeste, zo niet alle kanten en dimensies van popmuziek heeft verkend.

Starman - The Dutch David Bowie Tribute is de negen-koppige tributeband uit het zuiden des lands. De band is te bewonderen in het succesvolle SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Verwacht een prachtige reis door Bowie’s oeuvre: van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see voor de verstokte Bowiefan, maar ook zeker voor de absolute beginner.