zo 03 mrt

Suicidal Angels (GR)

Thrashmetal matinee op zondag

Informatie

  • Datum zo 03 mrt 2024
  • Open 15:00
  • Aanvang 15:30
  • Ticketprijs €20
    incl. € 2 servicekosten

Suicidal Angels is een Griekse thrashmetalband opgericht in 2001, door gitarist/zanger en belangrijkste songwriter Nick Melissourgos. In de afgelopen 22 jaar heeft de band zeven studioalbums uitgebracht en verschillende bezettingen gehad. Melissourgos is echter altijd de drijvende kracht achter de band gebleven. De muziek van Suicidal Angels wordt gekenmerkt door agressieve riffs, snelle drums en tekstuele thema’s die vaak draaien om duisternis, geweld en rebellie. Ze staan bekend om hun energieke liveoptredens. Met albums als Eternal Domination en Divide and Conquer heeft Suicidal Angels bewezen dat ze een blijvende kracht zijn in het genre. Ondanks de veranderingen in de line-up hebben ze hun kenmerkende geluid weten te behouden en blijven ze nieuwe muziek uitbrengen.

Supports:
Thrash band Fusion Bomb bracht in 2019 het goed ontvangen debuut Concrete Jungle uit. Het aankomende album is een mengeling van meedogenloze thrash-riffs vermengd met invloeden van disco, jazz-fusion tot death metal. De ware nieuwe koers van thrashmetal.

Crimson Fire is een Griekse hard ’n heavy metalband. Met drie volledige albums op hun naam en talloze optredens in Europa en Griekenland, brengt de band een mix van explosieve live-optredens en krachtig songwriting naar het podium.