zo 04 sep

Summer Of Love \'22

met Fortunate Sons & The Woodstock Tribute Band in Openluchttheater Naat Piek

Informatie

  • Datum zo 04 sep 2022
  • Open 16:30
  • Aanvang 17:30
  • Locatie Openluchttheater Naat Piek

Dit evenement zal plaatsvinden in Openluchttheater Naat Piek.

De Pul presents: SUMMER OF LOVE '22

Make Love, Not War! Op 4 september ga jij in het prachtige Openluchttheater Naat Piek in Uden terug in de tijd! Wij hebben de beste acts die de jaren '60 vertegenwoordigen in huis gehaald! Met een immens trouwe sound aan het origineel van Creedence Clearwater Revival zal FORTUNATE SONS het podium betreden en zij weten als geen ander de muziek van hun helden eer te bieden in deze geweldige Tribute To CCR. En natuurlijk mag The Woodstock Tribute Band ook niet missen om het Woodstock-gevoel compleet te maken en je volledig te transporteren naar de tijd van flower power en de festivalsfeer. Mis dit spectaculaire en groovy openluchtconcert niet!

Tribute to Creedence Clearwater Revival by “The Fortunate Sons” - Cosmo’s Factory Live!

Na de zeer succesvolle, deels uitverkochte, tournee ter gelegenheid van “CCR; 50 jaar na Woodstock” in 2019 staan The Fortunate Sons in 2022 opnieuw op de planken met een eerbetoon aan een CCR mijlpaal; In juli 2020 was het namelijk 50 jaar geleden dat Creedence Clearwater Revival (CCR) haar meest succesvolle album, Cosmo’s Factory, uitbracht. Een album dat ruim50 jaar na dato gezien wordt als het absolute hoogtepunt uit de Creedence album catalogus. Reden genoeg dus om dit album in de 2022 tournee te eren met een integrale live-uitvoering. Cosmo’s Factory is een album dat gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan stijlen, maar ook een album dat stijf staat van de hitpotentie. Creedence krakers als “Who’ll stop the Rain”, “Travelin Band” en “Up around the bend” zijn hiervan de bekendste voorbeelden. Van de 13 CCR noteringen in de afgelopen top 2000 zijn er maar liefst 5 nummers afkomstig van Cosmo’s Factory. Echter, waar hits op elk CCR album ruimschoots vertegenwoordigd zijn is het juist de diversiteit en experimenteerdrift die Cosmo’s Factory zo bijzonder maakt. Zo is er in de ruim 7 minuten durende opener “Ramble Tamble” ruimte voor typische jaren ’70 psychedelica en worden met maar liefst 4 covers rock ‘n’ roll helden Elvis, Bo Didley en Roy Orbinson geëerd. Metals meest bekende van deze reeks covers de iconische en meeslepende vertolking van Marvin Gaye’s “I heard it through the grapevine”. Met Cosmo’s Factory leverden John Fogerty en zijn mannen een absoluut meesterwerk af. Een album dat het zonder enige twijfel verdient om in de 2022 tournee van The Fortunate Sons een centrale plek in te nemen. Naast de integrale vertolking van Cosmo’s Factory zal de show aangevuld worden met de grootste hits van CCR tot een ruim twee uur durend feest der herkenning. Zingen en swingen gegarandeerd!

The Woodstock Tribute Band

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn. Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd.