za 21 okt

Supersuckers & Warner E. Hodges (USA)

Twee keer dampende rock 'n roll direct uit Nashville

Informatie

  • Datum za 21 okt 2023
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15
  • Ticketprijs €17
    incl. € 2 servicekosten

De rockliefhebber kan z'n borst nat maken voor twee acts van formaat. Op 21 oktober komen Supersuckers en Warner E. Hodges naar Uden!

Rock ’n Roll zoals we die kennen: Supersuckers. De band rond superheld Eddy Spaghetti krijgt er maar geen genoeg van en gelukkig maar want ze staan nog steeds garant voor een avond zompige Southern Rock, garage en zelfs country. Ouder maar niet kouder, deze helden van de RnR en nu naast The Greatest Rock ’n Roll Band on Earth ook met recht the Hardest Working Rock ’n Roll Band on Earth. Wero maar eens een blik op dat tourschema… Respect voor de oude garde! Met liefde verwelkomen we deze iconen voor het eerst in De Pul!

Warner E Hodges heeft naam gemaakt als gitarist extraordinaire en oprichter van de met een Lifetime Achievement award bekroonde band Jason & The Scorchers. De band die wereldwijd genoemd wordt als een van de grondleggers van de country-rock of cow-punk, de band is gebaseerd rondom zijn pionerende gitaar geluid met invloeden van Jimmy Page (Led Zeppelin) en Don Rich (gitarist van Buck Owens & the Buckaroos). “Warner Hodges is a world class rock guitar player with a solid gold hillbilly heart”, zei Steve Earle ooit over 'm, dus dan weet je het wel. In zijn solo carrière wordt hij op het podium bijgestaan door Jason Knight, John Powney en Ben Marsden.