zo 03 jul

Terug Naar De Pul II

Informatie

  • Datum zo 03 jul 2022
  • Open 14:30
  • Aanvang 15:30
  • Ticketprijs €5
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €5

Terug naar De Pul was door de coronacrisis verplaatst naar 2021 en daarna zelfs naar 2022. Maar hopelijk is het 3 juli dan eindelijk zover: de tweede editie van Terug naar De Pul in Uden. De line-up voor deze middag blijft ongewijzigd. Kaarten voor de vorige editie blijven ook geldig. 

DOB Band
De DOB Band uit Uden omschrijft zichzelf als een groep ‘oudere jongeren’, die bierbrouwers in de weide omgeving aan een dik belegde boterham helpen. Strakke drums, opzwepende conga’s, bas, klaterende toetsen, soms accordeon, maar altijd twee gitaristen. Samen met negen(!) Blazers en diverse zangers is het niet alleen feest voor het podium, maar ook erop. Doordrenkt met een eigen sausje speelt de DOB Band muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Van de Stones tot Joe Cocker.

The Specs
The Specs traden begin jaren zestig veelvuldig op in het uitgaanscircuit en jongerendozen in Brabant. De groep, ooit opgericht in de Kapelstraat, met de naam Mary and the Sunspectacles, veranderde haar naam al snel in The Specs. Het thuishonk van de band werd niet lang daarna gedoopt tot soos ’t Keldertje. Het hoogtepunt kwam toen The Specs het voorprogramma mochten verzorgen van The Pretty Things in de Veilingshallen in Tiel. Met muziek van The Kinks, The Rolling Stones, The Pretty Things en The Byrds treedt de bands nog steeds op!

& Friends
& Friends bestaat uit Mario van der Linden, Jos Peters, Alphons Arts, Henk Donkers en Marcel de Vries. Deze vijf muzikanten brengen het repertoire van Bob Dylan, Jackson Browne en The Byrds naar De Pul.

Stichting Rising Star
Stichting Rising Star zet zich in voor het realiseren van een zorgboerderij in Ghana, die een veilige woonplek moet bieden aan kinderen tussen de acht en vijfentwintig met een verstandelijke of meervoudige beperking. Stichting Rising Star geeft zowel materiële als financiële steun aan het project. Op die manier wordt voorzien in voeding, kleding, medicatie, educatie en de bereiding van 5 Ghanese medewerkers bij de boerderij.
De opbrengsten van Terug naar De Pul II komen ten goede van Rising Star. Door nu alvast een ticket te kopen steun je niet alleen het goede doel, maar voorkom je teleurstelling bij het eventueel uitverkopen van dit evenement vol nostalgie.