za 17 dec

The Doors Alive

Riders on the Pandemic Storm!

Informatie

  • Datum za 17 dec 2022
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €28,25
    incl. € 1.25 servicekosten

The Doors Alive wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste tribute shows van de rockhelden uit de jaren '60. Sluit je ogen en ga terug in de tijd van de Whiskey A Go Go in 1966. Uiteraard zullen klassiekers als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm en The End niet ontbreken. De show in De Pul maakt onderdeel uit van de exclusieve Nederlandse Pre-Christmas Tour van de band. 

Deze band komt niet alleen muzikaal heel dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, performance en magie voelt het alsof je bij een concert in de sixties bent beland. The Doors Alive brengt een ode aan de legendarische frontman en viert de muzikale erfenis van The Doors. Om de authentieke sound te creëren, spelen de muzikanten op identieke instrumenten als de originele bandleden. “The Doors Alive is the closest thing you will get!”.

Eerder zou deze show in december 2020 plaatsvinden, waarna deze meerdere keren is verplaatst. Op verschillende momenten was het niet mogelijk om de show door te laten gaan, waardoor is besloten om de tournee te verplaatsen naar december 2022. Heb je aanvullende vragen over dit concert of onze coronamaatregelen? Schroom niet en mail naar info@livepul.com.