za 14 dec

The Doors Alive (UK)

Come on baby, light my fire!

Informatie

  • Datum za 14 dec 2024
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 30,50
    incl. 2,50 servicekosten

Het is meer dan 50 jaar geleden dat The Doors ophielden te bestaan, maar hun muziek is nog steeds springlevend. Met hun tijdloze psychedelische rock, poëtische teksten en mysterieuze charisma zijn ze één van de invloedrijkste bands ooit. Op 14 december daalt de geest van rocklegende Jim Morrison even neer in Uden, want we krijgen bezoek van niemand minder dan The Doors Alive.

The Doors Alive is niet zomaar een tributeband. Zoals hun naam al doet vermoeden, blazen ze de mythische band van Morrison en co voor eventjes nieuw leven in. De Britten staan bekend als ‘s werelds beste Doors-tribute, en dat is niet voor niks. Alle ingrediënten zijn er: de identieke instrumenten, de losse, bijna jazzy bluessound en de goudbruine stem van Jim Morrison. En verdomme, die vent lijkt ook nog eens als twee druppels water op de iconische zanger. Zangstem, uiterlijk, bewegingen, uitstraling: alles klopt. Alsof ‘ie 50 jaar later doodleuk uit dat bad is opgestaan om een showtje te geven in De Pul.

Dichter bij het echte werk kom je niet. Dus come on baby, haal je ticket terug naar de zinderende jaren zestig. Sluit je ogen en voel de Californische zon op je huid branden terwijl je losgaat op gouden klassiekers als Light My Fire, L.A. Woman en Riders On The Storm.

De kaartverkoop start woensdag 10 april om 10:00 uur.