vr 01 dec

The Three Degrees (USA)

60th Anniversary Tour

Informatie

  • Datum vr 01 dec 2023
  • Status Uitverkocht
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 33,50
    incl. 2,50 servicekosten
Dit concert is uitverkocht. Check Ticketswap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van De Pul en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

Let op: bij deze show zijn enkel tickets voor staanplaatsen te koop.

Als je de naam The Three Degrees hoort, denk je aan drie schoonheden met sprankelende choreografieën en stemmen als nachtegaaltjes. En natuurlijk aan hun grootste hit: When Will I See you Again, waarmee ze Europa, de Verenigde Staten en zelfs Japan veroverden. Dankzij deze en hits als Dirty Ol’ Man – nummer 1 in Nederland en Year of Decision veegde ze concurrentie met speels gemak onder het tapijt. Ze waren The Supremes van het discotijdperk! The Three Degrees werd in 1963 opgericht door vriendinnen Helen Scott-Legends en Valerie Holiday. Samen met Freddi Poole coverden ze al snel de hele Verenigden Staten met hun fantastische shows: van de Copacabana tot aan New York. In 2006 werden ze uitgeroepen als langst bestaande vrouwelijke groep ooit door het Guinness Book of Records. En ze zijn het touren nog steeds niet beu; na 60 jaar treden zij nog steeds met evenveel energie op!

Direct na het concert van The Three Degrees nemen Soultrain DJ’s Nico en Henk het over en zorgen voor de beste soul- en discoklassiekers op de dansvloer. De voetjes gegarandeerd van de vloer. Blijf dus gerust lekker hangen!